Bağcılar Cemil Meriç Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun en çağdaş eğitim ve öğretim için velilerle, okul personeliyle çevresindeki özel ve kamu kuruluşları ve öğrencilerimizle birlikte oluşturduğu bölünmez bir aile oluşturması, çevresinde bilim ve kültür yuvası ülkenin en seçkin eğitim kurumlarından biri olarak anılmak ve eğitim ve öğretim için aranan adres olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarının benimsemiş, vatanını seven , kendi kültürünü ve tarihini bilen, evrensel düşünebilen, çağdaş, duyarlı öğrenciler yetiştirmek, öğrencilere bilgi yüklemek yerine onlara bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğretmek temel amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirirken ´´eğitimde feda edilecek birey yoktur´´ ilkesi doğrultusundan , zorunlu eğitim çağındaki öğrenciler öncelikli olmak üzere herkese yaşamsal beceriler ve bilgiler kazanmalarına yönelik eğitim ve öğretim hizmetleri sunarak onları hayata ve üst eğitim kurumlarına hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:500-15:00 (Tam Gün Eğitim) 5-6-7-8. SINIFLAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bagcilarcemilmeric.meb.k12.tr

Adres - Yenimahalle Mevlana Cad. 1545. sk. No.7 Bağcılar

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Yeni Mah. Mevlana Cad. 1545. Sokak No: 7 Bağcılar İstanbul

Adres - Yenimahalle Mevlana Cad. 1545. sk. No.7 Bağcılar

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 2,3km uzaklıkta bulunmaktadır. İlçe merkezinden okulumuz yönüne HT10,HT1,92, 92Ş, 92B, 97G, 98D,98A otobüs seferleri vardır. Okulumuz Yenimahalle metro hattına yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Yenimahalle Metrosuna yürüme mesafesindedir. İlçe merkezi (Bağcılara) 10dk otobüsle ulaşım mevcuttur.Ulaşımda sıkıntı yoktur.